MANNEN BAK BLOGGEN

Som liten var jeg selvsagt glad i hakkebakkeskogen og Anita Hegerland. Beatles var vel også i radioen på den tiden, uten at det ga noen spesiell musikkinteresse. 

De store hakeslepp kom når jeg var 11 - 12 år (eller at musikken var laget da). Altså i 1972 - 73, men jeg jeg tror ikke det smalt før i slutten av 73 og starten av 74 eventyret virkelig begynte. Jeg husker at leg lot være å kjøpe lørdagsgodt og brukte alle sparepenger på musikk. 

Den første lønningsposen jeg fikk var fra Fredrikstad Bryggeri der jeg hadde jobbet om sommeren. Det resulterte i Status Quo - "Quo" og et luftgevær (som ble brukt i krig mot gutta i nabolaget - som ble mine beste venner og er det den dag i dag). For øvrig var min første plate Deep Purple - "Fireball" - ikke "Machine Head" som "mindblower". 

Underveis har det været en del "mindblowers" gjennom tidene. Jeg har laget et eget show som heter "hakeslepp" hvor jeg vil ta for meg musikk som virkelig har endret meg (ikke minst) og min musikksmak.

Jeg håper at jeg gjennom alle disse årene ikke har fremstilt meg som noen form for ekspert. Det at jeg ikke kan opp og ned på en gitar, tonedøv, note dyslektiker og kan godt like "low-fi" gjør meg ikke uegnet til å like det jeg liker. Selv de mest innviklede musikalske verker kan i mine ører virke bra - selv om jeg igjen ikke forstår en drit av det som foregår rent teknisk. Det er ikke dette som driver meg. Det er musikkens Beat - pondus - attitude og evne til å bevege. Derfor har jeg en samling som varierer fra Zappa til Hüsker Dü via REM og Mazzive Attack. 

"Music is the best"

Min vei til musikk

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui.

Hold deg oppdatert på siste nytt

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi id est laborum et dolorum fuga et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio nam libero tempore cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id.